Badan pengurusan harta keluarga : kajian kes [electronic resource] : Kampung Baru, Kuala Lumpur - 391905 Mohd. Saiful Yazid Basri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008