Perilaku arus di kawasan kepulauan [electronic resource] : kajian kes : perairan Mersing - 391168 Ahmad Faizal Che Mustapha (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008