Kesan kegagalan asas terhadap bangunan satu tingkat [electronic resource] - 384278 Alias Shaari; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008