Pengaruh kehilangan turus dalam sistem paip [electronic resource] - 384199 Burhanudin Suhaimin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008