Pengurusan kos overhead dalam projek pembinaan di Malaysia [electronic resource] - 383800 Azamuddin Arsad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008