Sistem pemantauan atas talian untuk projek pembinaan [electronic resource] - Erwan Hafizi Kasiman, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008