Penilaian keutuhan saluran paip minyak berkarat menggunakan kod SHELL 92 [electronic resource] - 391196 Ahmad Hafizzi Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008