Terminalia catappa sebagai alternatif dalam sistem rawatan air di kolam udang [electronic resource] - 390706 Ida Murni Zainal Abidin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008