Kajian Banjir di Sungai Johor [electronic resource] - 390598 Khirun Nissah Khiyon; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008