Faktor - faktor penyelenggaraan dalam rekabentuk tangki menara jenis konkrit bertetulang [electronic resource] - 322272 Noryati Kasim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008