Ramalan bunyi bising pembinaan pada peringkat perancangan [electronic resource] - 390663 Nor Hazlinda Md. Roduan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008