Kajian ciri - ciri hidraulik dan alam sekitar terhadap perangkap sampah di UTM, Skudai, Johor Bahru [electronic resource] - 353524 Khairul Anuar Mohamad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008