Uniaxial deformation of jointed rock [electronic resource] - 391932 Melario Stephen Polinon; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008