Compressive strength of compressed concrete [electronic resource] - 396410 Muhd. Irfan Sani Rashid; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008