Kajian kegagalan saluran paip minyak berkarat menggunakan kod DNV RP - F101 (Bahagian B) code [electronic resource] - 400044 Muhammad Noor Hazwan Jusoh; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008