Mengkaji kesan penggunaan tiang kapur terhadap enapan tanah bukan berstruktur kejuruteraan [electronic resource] - 400173 Muhammad Adli Yahaya; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008