Rancangan Selamat Pagi Malaysia TV1, pada 11.11.2007 [videorecording] : bersama Prof. Dr. Halimahton Hamdan - info semasa UTM di mata dunia - 495834 Universiti Teknologi Malaysia; Halimaton Hamdan, 1956- (2007)
44