Identification of sediment pollution source in Sungai Johor estuary [electronic resource] - 417381 Mohd. Shah Khairi Mohd. Suhaimi (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul and Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008