Logistic model of driver's decision at onset of amber [electronic resource] - 381622 Gillian Andrew Lissem; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008