Platoon dispersion factors for trafic on single-carriageway roads [electronic resource] - Banny Apriansyah, 1983-; Abdul Aziz Chik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalan Raya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008