RTL design of SHA-512 processor core for secure message hashing [electronic resource] - Chua, Lee Ping, 1982-; Mohamed Khalil Mohd. Hani, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Sistem Komputer dan Sistem Mikroelektonik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008