Bending behaviour of the timber beams strengthened with fiber reinforced polymer (FRP) [electronic resource] - 184815 Lim, Wei Han; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008