The effectiveness of drum gabion in stability slope [electronic resource] - 186613 Mohd. Afezul Mohd. Rasidi; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008