Safety of workers at construction site [compact disc] - 186685 Mohd. Ariff Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008