Road surface measurement on stone mastic asphalt (SMA) AT FT003 Jalan Johor Bahru-Kota Tinggi Section 1-4 [electronic resource] - 212139 Norzamani Hussin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008