Kajian pengaruh buku terhadap kekuatan tegangan kayu menggunakan kaedah kolerasi imej digital / [electronic resource] - Noor Amyra Che Yeo Megat, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008