Modelling of noise from construction site [electronic resource] - 227050 Ting, Ding Kiat; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008