Keberkesanan sistem pelan kawalan hakisan dan sedimen di tapak pembinaan di Taman Pulai Indah [electronic resource] - 214645 Norhaliza Hamzah; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008