Kesan kekasaran dinding saluran terhadap aliran di dalam saluran terbuka [electronic resource] - Norhayati Abd. Manap, 1984- 225532; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008