Olahan air tanah gambut menggunakan kaedah koagulasi kimia [electronic resource] - 225690 Romaizul Hafiz Yaakob; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008