Perbandingan rekabentuk rasuk dan papak konkrit bertetulang di antara BS8110 dan Eurocode 2 berbantukan komputer [electronic resource] - 228669 Rozita Razali; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008