Masa tindak balas membrek pemandu [electronic resource] - 229279 Norazwa Mohd. Khairoji; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008