The tensile properties of pineapple leaf fiber as polymer composite materials [electronic resource] - 229863 Nurulhuda Muhammad Ali; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008