Properties of concrete mixed with plastic wastes [electronic resource] - 230392 Nursaberi Sunip; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008