Investigating the performance of glass fiber reinforced polymer (GFRP) and rubberwood veneer laminated system [electronic resource] : theoretical and experimental - 233970 Nurul Sharifulizam Muhamad Saripudin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008