Profil pencemaran kualiti udara dan bunyi di Bandaraya Johor Bahru, Johor [electronic resource] - Nurul Izma Mohammed, 1985-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008