Analisis dan rekabentuk tukup cerucuk [electronic resource] - 234186 Nurfarihah Mohamad Tahir (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008