Kesan pengangkutan terhadap alam sekitar (bunyi) [electronic resource] - 235632 Noriskandar Nor Tajudin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008