Pembinaan perisian multimedia pembelajaran berbantukan komputer bagi mata pelajaran kemahiran hidup tingkatan tiga bertajuk "Sistem Asas Edaran Enjin Empat Lejang" [electronic resource] - 309680 Mohd. Ikram Mohamed Arshad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008