Amalan keselamatan bengkel di kalangan pelajar-pelajar tingkatan 3 aliran kemahiran hidup semasa melakukan kerja-kerja amali di Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Universiti, Johor [electronik resource] - 253469 Khairul Azhar Mohd. Zulpakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008