Persepsi ejen takaful terhadap penyertaan masyarakat melayu dalam takaful hayat [electronic resource] - 256496 Maisaroh Mat Saad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008