Hubungan sikap terhadap mata pelajaran sains dengan penguasaan konsep asas sains pelajar tingkatan dua [electronic resource] - 259267 Wee, Jenny Chin Siok; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia /Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008