Pembangunan e - kamus bagi JavaScript berdasarkan rekabentuk Teori Beban Kognitif [electronic resource] - 265317 Yakub Jamaludin; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjan Muda Sains dan Komputer Serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia 2008