Amalan pengurusan dan penyelenggaran bengkel dalam kalangan guru - guru kemahiran hidup bersepadu di 12 buah sekolah menengah di Negeri Perlis [electronic resource] - 266580 Zainol Abdun @ Mohamed; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008