Hubungan kekuatan bahagian atas badan pengguna kerusi roda dan kelajuan menggerakkan kerusi ke atas pelbagai kecerunan laluan khas [electronic resource] - 266190 Uming Ngerong; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008