Amalan keselamatan di bengkel membuat perabot dalam mata pelajaran vokasional (MPV) di kalangan pelajar tingkatan 4 di sekolah-sekolah menengah negeri Johor [electronic resource] : satu tinjauan - 267469 Ismail Pandin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008