Pembangunan modul CD interaktif bagi tajuk javascript dengan mengaplikasikan pembelajaran berasaskan projek [electronic resource] - 268785 Hamizah Laile (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008