Tahap kreativiti pelajar program pendidikan sains sosial dan kemahiran hidup, Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 270053 Siti Norni Asma Abdul Salam; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008