Tahap penguasaan topik 'Lines and Angles' dalam kalangan pelajar pendidikan matematik di Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 271164 Siti Hajar Ramzan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008