Pembangunan bahan e - pembelajaran berasaskan model bagi tajuk Straight Line dan Circles III matematik tingkatan empat [electronic resource] - 270912 Siti Mariyam Kamaludin; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Metematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008